Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση του Λιμενάρχη με τους ψαράδες της Σητείας

Λίγο χρονικό διάστημα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Λιμενάρχης Σητείας, Υποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ιωάννης Ψαράκης συναντήθηκε με δική του πρωτοβουλία με τους αλιείς περιοχής δικαιοδοσίας του Λιμεναρχείου, της Σητείας, του Παλαικάστρου και του Μόχλου.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση, η συζήτηση και η καταγραφή ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των αλιέων και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Λιμενικής Αρχής, με στόχο την αντιμετώπιση και την επίλυση αυτών εντός νομοθετικών πλαισίων.
Χρήσιμες και εποικοδομητικές έκριναν οι αλιείς τις συζητήσεις με τον κ. Ψαράκη, καθώς δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης σε πολλά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο, αλλά και υποβολής αιτημάτων. Κατεγράφη επίσης η διάθεση καλής συνεργασίας, προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα όποια προβλήματα προκύπτουν.
«Μετά από ενδελεχή εξέταση των θέσεων αλλά και των αιτημάτων αλιέων της περιοχής δικαιοδοσίας μας», ανέφερε ο κ. Ψαράκης, «καταλήξαμε από κοινού στην επιβεβαίωση της αγαστής συνεργασίας της Λιμενικής Αρχής μετά των εκπροσώπων του κλάδου. Η τήρηση του νόμου, αλλά και η απρόσκοπτη, συνεχής επικοινωνία, προκειμένου να τηρούμεθα ενήμεροι επί των δυσκολιών και των τυχόν προβλημάτων του απαιτητικού αυτού εργασιακού κλάδου, θα μας διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό επίπεδο συνεργασίας κι ως εκ τούτου την επίτευξη του έργου, αμφοτέρων των πλευρών».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας