Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας στο 3ο Κ.Ε.Π. Ζήρου

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Kύριλλος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της Μονάδος, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα στο 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής (Κ.Ε.Π.) Ζήρου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκάρδια στον Διοικητή, στα στελέχη και στους υπηρετούντες σμηνίτες της Πολεμικής Αεροπορίας καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουν να επιτελούν την αποστολή τους για την προάσπιση και διασφάλιση της εθνικής μας ασφάλειας και ακεραιότητας, με τη βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και προστατών της Αεροπορίας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, χάρη στο επίπονο έργο τους για την υπεράσπιση του αεροπορικού ελέγχου της πατρίδος, εμείς είμαστε ήσυχοι και ασφαλείς στους δύσκολους καιρούς μας.

Ο Διοικητής του 3ου Κ.Ε.Π. Σμήναρχος κ. Εμμανουήλ Πάνου ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Kύριλλο, για την τιμή της παρουσίας του, επισημαίνοντας ότι πάντοτε είναι κοντά τους και ευχαρίστως ανταποκρίνεται σε κάθε πρόσκληση της Μονάδος.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση στην αίθουσα της Μονάδος.
Στην ακολουθία του Αγιασμού και στην τελετή της κοπής της Βασιλόπιτας συμμετείχαν οι Αιδεσιμώτατοι Πρωτ. Αντώνιος Τσαγκαράκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της Ε´ Αρχιερατικής Περιφέρειας, και π. Γεώργιος Φυτρολάκης, Εφημέριος της Ενορίας Ζήρου.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας