Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ιεράπετρα - Θρήνος πριν την Πρωτοχρονιά, διέσχισε το δρόμο και σκοτώθηκε

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΘρήνος λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά καθώς με αίμα βάφτηκε για μια ακόμη φορά η άσφαλτος της Κρήτης.

Το νέο θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί της Παρασκευής στο χωριό Βασιλική Ιεράπετρας.Μια ηλικιωμένη γυναίκα περίπου 60 ετών επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο όταν σύμφωνα με πληροφορίες παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονη.  
Το τροχαίο σημειώθηκε στο 12ο χιλιόμετρο Ιεράπετρας- Παχιάς Άμμου και περιπολικό που κινείτο στο δρόμο σταμάτησε στο συμβάν.
Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο ωστόσο για την ηλικιωμένη ήταν ήδη αργά αφού είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

3 νεκροί από τροχαία
Αντί να γιορτάζουν τις μέρες αυτές, οι δικοί της άνθρωποι βυθίστηκαν στο πένθος, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν είναι το μόνο τροχαίο αφού στα μαύρα ντύθηκε λίγο πριν τα Χριστουγέννα και η οικογένεια 26χρονης ,με καταγωγή από το Αγρίνιο, που σκοτώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Μαζί με τον Στέργιο Τσικολιδάκη που έσβησε μετά από πολύμηνη μάχη μετά από τροχαίο στον Άγιο Θωμά, η Κρήτη θρηνεί 3 νεκρούς μέσα σε λίγες μέρες.
Και αυτές οι γιορτές σημαδεύονται από τα τροχαία δυστυχήματα και τον πόνο της απώλειας που αφήνουν πίσω τους τα θύματα. Mέχρι τις 24 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα στοιχεία του neakriti.gr οι νεκροί στην άσφαλτο του νησιού ήταν 51 και με τα δύο νέα θύματα φτάνουν πλέον τους 53.
Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη  

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας