Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

«Τσάντα της Αγάπης» και φέτος από τον Ερυθρό Σταυρό

Από την Παρασκευή το Περιφερειακό Τμήμα Σητείας του ΕΕΣ προσφέρει την Τσάντα της Αγάπης. Και φέτος και παρά τις δύσκολες συγκυρίες κατέστη εφικτή η δημιουργία των δεμάτων από τρόφιμα, τα οποία προσφέρθηκαν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες, σε οικογένειες που βρίσκονται σε δυσχερή θέση.

Περίπου 80 υπολογίζονται οι οικογένειες, που φέτος μέχρι τις παραμονές του νέου έτους θα λάβουν την Τσάντα της Αγάπης στην περιοχή της Σητείας.
Το Τμήμα πραγματοποιεί τη δράση επί περίπου μία δεκαετία με στόχο να θυμίσει στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται ιδιαίτερα ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους σκέφτονται, ειδικά τις γιορτινές ημέρες αγάπης. Αλλά και να επισημάνει σε όλους ότι μία μορφή έμπρακτης αγάπης είναι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο.
Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Σητείας του ΕΕΣ πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν τρόφιμα ή χρήματα για να αγοραστούν τρόφιμα για τις Τσάντες της Αγάπης, που περιέχουν κοτόπουλα, ζυμαρικά, γλυκά, αρτοσκευάσματα, γαλακτοκομικά και άλλα προϊόντα.
«Παρά τα δύσκολα χρόνια που περνάμε, προσφέρουμε και φέτος την Τσάντα της Αγάπης. Είναι γεγονός ότι ο όλος ο κόσμος βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, η ανταπόκρισή του ήταν μικρότερη, όμως υπήρξε. Κυρίως ανταποκρίθηκαν καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής (S/M, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, τυροκομικών προϊόντων) με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας. Να νιώσουν έστω μία πρόσκαιρη χαρά οι άνθρωποι που στερούνται και τα απαραίτητα ακόμα, αυτές τις γιορτινές ημέρες. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συνδράμουν σε αυτό το έργο. Επίσης τις Εθελόντριες μας που αφιερώνουν πολύ από τον χρόνο τους και προσφέρουν με αγάπη πάντα εξυπηρετώντας τους συνανθρώπους μας. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία, χαρά, αισιοδοξία κι αγάπη. Ο καινούριος χρόνος ας φέρει ό,τι καλύτερο στη ζωή μας», τόνισε ο πατήρ Γεώργιος.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας