Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ζερβάκης Γιώργος:Υποχρέωσή μου να αναφερθώ δημοσίως στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Παττακού….


10255515_1388298148117199_4083934325270425871_nΓιώργος Παττακός
Πλωτάρχης Λιμενικού Σώματος
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης έγινε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 η τελετή παράδοσης –παραλαβής της Διοίκησης του Λιμεναρχείου Σητείας.
Παρουσία του σεβ. Μητροπολίτου, των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, σε μια σεμνή τελετή παρακολουθήσαμε τον απολογισμό του απερχόμενου Λιμενάρχη κ. Γιώργου Παττακού, καθώς και τις προθέσεις και προτεραιότητες του παραλαμβάνοντος τη Διοίκηση του Λιμεναρχείου Σητείας κ. Γιάννη Ψαράκη.
limen091117
Θεωρώ υποχρέωσή μου να αναφερθώ δημοσίως στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Παττακού, ενός Αξιωματικού που ειλικρινά πιστεύω ότι τιμά επάξια τη θέση του, και υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές και τις αξίες για τις οποίες έδωσε όρκο στην Πατρίδα. Με τον κ. Παττακό γνωριστήκαμε λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, και η τακτική συναναστροφή μαζί του, μου εμπέδωσε το αίσθημα της ευγένειας, της μετριοπάθειας, και της επάρκειας, μα προπαντός της ευρύτητας του πνεύματός του, και της σύγχρονης αντίληψης διοίκησης και άσκησης των καθηκόντων του.
Ένας σύγχρονος Αξιωματικός, χωρίς περιχαρακώσεις και δογματισμούς, υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος και της Πατρίδας. Τρανή απόδειξη, η αγάπη και ο σεβασμός του προσωπικού του Λιμεναρχείου Σητείας, και η εκτίμηση όλων όσων τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.
Φίλε Γιώργο, θεωρώ τιμή και χαρά τη γνωριμία και συνεργασία μας, και είμαι σίγουρος ότι με ζήλο και υψηλό αίσθημα ευθύνης θα τιμήσεις επάξια και τα νέα σου καθήκοντα.
Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και να διατηρείς την ευγένεια, το χαμόγελο και τη σεμνότητα που σε διακρίνει.
Με εκτίμηση
Ζερβάκης Γιώργος
Περιφερειακός Σύμβουλος
Επιχειρηματίας

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας