Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου του Μιλτιάδη Παπαδάκη από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας «Ο Μύσων»

Στο πλαίσιο της πολύπλευρη δράσης του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας «Ο Μύσων» διοργανώνει μαζί με την Περιηγητική Λέσχη Σητείας την παρουσίαση νέου βιβλίου του κ. Μιλτιάδη Παπαδάκη «Ερωτο-κρι(η)τολογικές ψηφίδες ΙΙ».

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας στις Ξεροκαμάρες. Θα μιλήσει η φιλόλογος κ. Νάντια Χατζηδάκη, η οποία υπογράφει την ψηφιακή και φιλολογική επιμέλεια του βιβλίου. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο πατήρ Νικ. Αλεξάκης και η χορωδία του.
«Ο Σύλλογος εκτός από συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών»,  τόνισε ο Πρόεδρός του κ. Αλέξης Αλεξάκης, «πραγματοποιεί δράσεις, οι οποίες έχουν κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Μία εξ αυτών ήταν η δράση που έγινε πριν περίπου ένα μήνα και αφορούσε την διανομή σχολικών ειδών σε αδύναμους οικονομικά μαθητές. Η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, δόθηκε το σύνολο του υλικού που είχε συγκεντρωθεί. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών τόσο κατά το παρελθόν όσο και τώρα προχωρεί σε συνεργασίες με Πολιτιστικούς Συλλόγους και άλλους φορείς στο πλαίσιο “ανοίγματός” του προς την κοινωνία, αλλά και με στόχο την αλληλεπίδραση όλων των φορέων της περιοχής».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας