Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Συλλήψεις εντός και εκτός Κρήτης για την υπόθεση Λεμπιδάκη

Μιχάλης Λεμπιδάκης, επιχειρηματίαςΣε συλλήψεις εντός και εκτός Κρήτης έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία από τα ξημερώματα της Δευτέρας οπότε και πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση απελευθέρωσης του Μιχάλης Λεμπιδάκη.

Ο κρητικός επιχειρηματίας βρέθηκε στη γέφυρα της Ζουρίδας Ρεθύμνου σε εγκαταλελειμμένη μάντρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
Η επιχείρηση όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασία του Πολίτη, κ. Τοσκας, έγινε εντελώς αιφνίδια και τη σωστή χρονική στιγμή. Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «Δε θα φέρναμε σε κίνδυνο την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα του Μιχάλη Λεμπιδάκη».

Στην συντονισμένη αυτή επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί τόσο από την Κρήτη, όσο και από την Αθήνα.
Ο κ. Τόσκας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η αυτουργοί της απαγωγής Λεμπιδάκη πήραν ένα σημαντικό μάθημα, δεδομένου ότι τα λύτρα δεν καταβλήθηκαν ποτέ.

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Το επόμενο βήμα είναι ο Κρητικός επιχειρηματίας να συναντηθεί με την οικογένειά του, στο πλευρό της οποία βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα η Ελληνική Αστυνομία.

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Λεμπιδάκη στην Αστυνομία
Σε επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του Μιχάλη Λεμπιδάκη η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ευχαρίστησε τη στάση και την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και αυτό που επιθυμεί τώρα είναι να δει το παιδί του.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας