Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Δεν θα μεταφέρει τα αποθεματικά του στην Τράπεζα της Ελλάδος

To Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας που συνεδρίασε υπό την προεδρία του κ. Λεωνίδα Τερζή έλαβε απόφαση αρνητική σε ότι αφορά την μεταφορά των αποθεματικών του ΔΟΚΑΣ στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Επίσης προχώρησε στην τροποποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων εντάσσοντας και την εκδήλωση του Γεωπάρκου που θα λάβει χώρα στις 15 Οκτωβρίου. Ο λόγος για το 1ο Sitia Geopark Trail που οργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης του Γεωπάρκου Σητείας, τον ΔΟΚΑΣ, το Δήμο Σητείας, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, των Πολιτιστικών Συλλόγων Ζάκρου, Σιτάνου, Ζήρου και Ξεροκάμπου, των τοπικών συμβουλίων Ζάκρου και Ζήρου, του Ορειβατικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Σητείας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Εθελοντών Διασωστών Σαμαρειτών Σητείας, την ΕΔΕΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την υποστήριξη του Running Crete.
Στόχος της ξεχωριστής αυτής διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη και η προώθηση εναλλακτικού τουρισμού, ορειβατικού και αθλητικού, στο Γεωπάρκο Σητείας.
Επίσης το Δ.Σ. του ΔΟΚΑΣ προχώρησε στην έγκριση προμηθειών – εργασιών και ανάληψη δέσμευσης πιστώσεων, στην εξέταση αιτήσεων γονέων που φιλοξενούνται τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας