Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον γιατρό ο 37χρονος Βούλγαρος

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΗΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
Ομολόγησε την ενοχή του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην εκτέλεση του 62χρονου καρδιολόγου Χρ. Καλαντζάκη, ο 37χρονος Βουλγαρικής υπηκοότητας, ο οποίος φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη μικρότερης ηλικίας επίσης βουλγαρικής υπηκοότητας, σύζυγο του δολοφονημένου.


Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει ο 37χρονος, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία προκειμένου να "δέσουν" την υπόθεση και να στείλουν αύριο στον εισαγγελέα και τον 37χρονο δράστη, αλλά και την 38χρονη σύζυγο του καρδιολόγου, η οποία φέρεται να σχετιζόταν με τον ομοεθνή της και δράστη του εγκλήματος.

Την άκρη του νήματος στην υπόθεση δολοφονίας στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας φαίνεται να βρίσκει σιγά - σιγά η αστυνομία, αφού ο ίδιος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό.

Η προσαγωγή του 37χρονου έγινε νωρίς το μεσημέρι και ανακρινόταν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου για να διαπιστωθεί εάν έχει εμπλοκή στη δολοφονία του καρδιολόγου ή όχι.
Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία είχε στήσει μπλόκα και με βάση την μαρτυρία κλειδί του κυνηγού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, αναζητούσε, όπως έγραψε το neakriti.gr, ένα λευκό ΙΧ.

Μαρτυρίες υπάρχουν ακόμη από δύο κυνηγούς που βρισκόταν στους γειτονικούς λόφους και είδαν και εκείνοι τη σκηνή της δολοφονίας του γιατρού, μάρτυρες σημαντικοί οι οποίοι έχουν καταθέσει επίσης, στο Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, κατά τη φάση της προανακριτικής διαδικασίας.  

Φαίνεται ότι τελικά οι πληροφορίες αξιοποιηθήκαν με τον καλύτερο τρόπο.
Εντωμεταξύ, έγινε αυτοψία από την ιατροδικαστή, κ. Κανάκη, στον τόπο του εγκλήματος  και διαπιστώθηκε πως ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης χτυπήθηκε στο πρόσωπο (συγκεκριμένα στην μύτη) και στην πλάτη.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης-Σταυρούλα Τζαβολάκη
 Πηγή : Νέα Κρήτη 

Συνολικες προβολες σελιδας