Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Με θράσος έκλεψαν αυτοκίνητο, σπίτι και ξενοδοχείο στο Μακρύ Γιαλό (Video)

Τρια περιστατικά διαδοχικών κλοπών ερευνά  το Αστυνομικό Τμήμα Κουτσουρά και Σητείας που συνέβησαν τα ξημερώματα  της Δευτέρας μέσα στο Μακρύ Γιαλό.
 Οι δύο δράστες, όπως φαίνεται και στο βίντεο, στις 4 το πρωί μπήκαν μέσα στο ιδιωτικό γκαράζ σπιτιού, βρήκαν τα αυτοκίνητο ξεκλείδωτο και το έσπρωξαν έξω.

Το περιστατικό αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό, αφού από το διπλανό σπίτι έκαναν φτερά 3.000 ευρώ την ώρα που οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν, ενώ σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής κάποιοι μπήκαν σε δωμάτιο και έκλεψαν χρυσαφικά.
Για την ώρα δεν μπορεί να εξακριβωθεί ότι τα περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους, κάτι που όμως είναι το πιθανότερο σενάριο.
Όπως λέει μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ο κ. Γιώργος, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, ξυπνώντας το πρωί της Δευτέρας είδε το αυτοκίνητο να λείπει όμως αρχικά δεν ανησύχησε αφού σκέφτηκε πως θα μπορούσε να το έχει πάρει κάποιος από τους γονείς του. Όσο πέρναγε η ώρα θορυβήθηκε και είδε το υλικό από τις κάμερες όπου φαίνεται ξεκάθαρα τι ακριβώς είχε γίνει.
Όπως λέει το αυτοκίνητο ήταν ξεκλείδωτο, κάτι που συνήθιζε να κάνει, ενώ για εκείνο μόνο το βράδυ έτυχε να έχει ξεχάσει ανοιχτή και την γκαραζόπορτα κάνοντας το έργο των δραστών ακόμα πιο εύκολο, ενώ δεν έδωσε σημασία στο σκύλο που γάβγιζε.
Ο ίδιος θεωρεί πιθανό να τον παρακολουθούσαν και να έψαχναν την κατάλληλη ευκαιρία. Από άλλες κάμερες παρακολούθησης, όπως λέει, φαίνεται ένα αυτοκίνητο να κινείται στην περιοχή εκείνη την ώρα, ενώ υπάρχουν υποψίες για το ποιοι μπορεί να είναι οι δράστες, χωρίς βέβαια να είναι τίποτα σίγουρο.
Το αυτοκίνητο, μάρκας Renault Τhalia, σκούρο μπλε, με πινακίδες κυκλφορίας, ΥΡΟ 5063, πιστεύει πως βρίσκεται παρατημένο στην περιοχή ανάμεσα σε Φέρμα και Περιστερά Ιεράπετρας, αφού από άλλες κάμερες φάνηκε πως οι δράστες είχαν κατεύθυνση την Ιεράπετρα ενώ δεν είχε βενζίνη για να πάει πιο μακριά.
Την υπόθεση των κλοπών έχει αναλάβει και διευρενά το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και όπως μαθαίνουμε στο Ράδιο Λασίθι μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποιο θετικό στοιχείο για τη διευλεύκανση της υπόθεσης, αφού και το βίντεο δεν δίνει πολλά στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.


Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας