Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Η Σητεία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αλιείας

Επέστρεψαν από την Λισσαβόνα της Πορτογαλίας τα μέλη της σητειακής αποστολής, που συμμετείχαν στο 11ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό.
Για πρώτη φορά η Σητεία και ο Ναυτικός Όμιλος –έχοντας κερδίσει τα τελευταία τρία χρόνια το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο άθλημα– έδωσε δυναμικό «παρών»
σε τέτοιου είδους διοργάνωση συμμετέχοντας με πενταμελή ομάδα αθλητών και πλαισιώνοντας με δύο μέλη την εθνική μας ομάδα.
Για μία ξεχωριστή και πολύ σημαντική εμπειρία έκαναν λόγο τόσο ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας κ. Κυριάκος Παπαϊωάννου, που συνόδεψε την αποστολή, όσο και ο Έφορος Αλιείας του Ναυτικού Ομίλου Σητείας και υπεύθυνος Τομέα Αλιείας της Ομοσπονδίας κ. Μανόλης Αγγελάκης, που είχε και στο παρελθόν λάβει μέρος σε αντίστοιχη διοργάνωση.
Καθώς του χρόνου τον Οκτώβριο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας, η φετινή συμμετοχή στην διοργάνωση κρίνεται -πέραν του αγωνιστικού μέρους- ιδιαίτερα σημαντική.
Όπως τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου, «ήταν μία πολύ χρήσιμη εμπειρία και στην αγωνιστική συμμετοχή, αλλά και από πλευράς διοργάνωσης. Άψογη διοργάνωση με την ανάλογη παρουσίαση όλων των ομάδων των χωρών που συμμετείχαν. Ήταν μία καλή εμπειρία για τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας, που συμμετείχε με επτά άτομα συνολικά, δύο στην εθνική και πέντε σαν αυτόνομη ομάδα».
Η σύνθεση των δύο ομάδων που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο πρωτάθλημα είναι:
– Για τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας: Μανώλης Αγγελάκης, Νίκος Νικητάκης, Λευτέρης Κανάκης, Μανώλης Κοντοπόδης, Γιάννης Μαγούλης.
– Για την Εθνική Ομάδα: Δημήτρης Μαργαρώνης, Μάριος Δαριβγιανάκης, Αντώνης Παπηδάκης και οι Σητειακοί Μιχάλης Αγγελάκης και Κων. Βουτυράκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας