Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας πρόσφερε την ψαριά του σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους

Θέλοντας να βοηθήσουν συνανθρώπους μας με τον δικό τους τρόπο, ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας και η Ομάδα Υποβρυχίου Ψαρέματος του Ομίλου προσέφεραν μία σημαντική ποσότητα ψαριών που οι ίδιοι αλίευσαν, στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σητείας και στο συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Σητείας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Κυριάκος Παπαϊωάννου, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση την Κυριακή μετά και την πρώτη εκπαίδευση της ομάδας η οποία αριθμεί περίπου 40 άτομα, προκειμένου να προσφερθούν τα αλιεύματα σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ως μία συμβολική κίνηση, μία μικρή προσφορά από τον Ναυτικό Όμιλο.
Ο κ. Παπαϊωάννου ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της δράσης.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του εφόρου της Ομάδας κ. Στέλιου Χρηστάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η συλλογή ψαριών ήταν πολύ καλή, έγινε στα βόρεια της Σητείας. Αλιεύτηκαν διάφορα είδη και μεγέθη ψαριών. Μεταξύ αυτών στείρες, μπαρμπούνια, ροφοί, σαργοί, σκάροι, συναγρίδα καθώς και ένας ορφός περίπου 70 εκατοστών και βάρους 12 κιλών.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας