Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ο Δήμος Σητείας και ο ΟΑΣ συμμετείχαν στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Σουηδίας

Ο Δήμος Σητείας με την οικονομική υποστήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. συμμετείχε στην διεθνή έκθεση τουρισμού MEDITERRANEAN PANORAMA που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας από 18-19 Μαρτίου, φιλοξενούμενος και πάλι στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, την οποία για άλλη μία φορά  ευχαριστούμε θερμά.

Στην έκθεση συμμετείχαν και εκπροσώπησαν την περιοχή μας ο Δήμαρχος Σητείας και Πρόεδρος του ΟΑΣ κ. Θ. Πατεράκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας κ. Γ. Κακουράκης.
Αποτελεί τη μεγαλύτερη  έκθεση τουρισμού της Σουηδίας  και συμμετείχαν Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού από πολλές Μεσογειακές χώρες, Περιφέρειες Δήμοι, και μεμονωμένα ξενοδοχεία.
Ο χώρος κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες, και δημοσιογράφους, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κρήτη και την περιοχή της Σητείας.
Η παρουσία του Δήμου Σητείας στη παραπάνω έκθεση είχε σαν στόχο τη προβολή της περιοχής και την υποστήριξη της διαφημιστικής εκστρατείας που έχει ξεκινήσει το μεγάλο τουριστικό γραφείο Apollo στη Σουηδία και τη Δανία και γενικότερα στη  περιοχή της Σκανδιναβίας, και έχει  ανοίξει νέο προορισμό για τη Σητεία με πτήσεις τσάρτερ που θα ξεκινήσουν το Μάιο .
Στο πλαίσιο αυτό έγιναν συναντήσεις του Δημάρχου Σητείας και Προέδρου του ΟΑΣ κ. Πατεράκη και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας κ. Κακουράκη, με διευθυντικά στελέχη του πρακτορείου Apollo και συμμετείχαν σε  δεξίωση που παρατέθηκε στα γραφεία του πρακτορείου με προσκεκλημένους Δημάρχους και εκπροσώπους Ξενοδόχων από περιοχές της Κρήτης με τις οποίες συνεργάζεται το πρακτορείο.
Σημαντικά αναμένονται να είναι τα οικονομικά οφέλη για τη περιοχή της Σητείας από τη φιλοξενία των Σκανδιναβών τουριστών, οι οποίοι θα διαμένουν σε μικρομεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής. Το γεγονός αυτό θα έχει σαν συνέπεια να διαχέεται το οικονομικό όφελος στη τοπική οικονομία αφού θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής σίτισης, διασκέδασης, μετακίνησης κ.λ.π.

Πηγή : ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας