Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Ψήφισμα Συλλόγου για τον πρόωρο χαμό της συναδέλφου Αναστασοπούλου ΝτίναςΤην Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη σε όλους μας  συνάδελφός, Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια, τους συναδέλφους, τους γονείς, τους μαθητές και την τοπική κοινωνία της Σητείας, που γνώριζε  αυτό τον υπέροχο άνθρωπο. Αγωνίστρια μέχρι τέλους, πάλευε με τον καρκίνο και δεν το έβαζε κάτω. Αισιόδοξη και θαρραλέα, νοιάζονταν για τους γύρω της δίνοντάς τους δύναμη και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. 
Ξεχώριζε για την καλοσύνη, την ανιδιοτέλεια, την απλότητα και την αγάπη της για τους μαθητές της. Πάντοτε δραστήρια, ανήσυχη και δημιουργική με ιδιαίτερη αγάπη στις τέχνες και τα γράμματα, έδινε καθημερινά  την ψυχή της στο σχολείο και τους ανθρώπους γύρω της. Υπηρέτησε σε πολλά σχολεία της επαρχίας Σητείας, ενώ τα  τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας. Κατάγονταν από τη Θεσσαλονίκη  και ήταν παντρεμένη στη Σητεία, όπου ζούσε με τον αγαπημένο συμπαραστάτη της, Γιώργο, και τα δυο παιδιά της. Έφυγε σε ηλικία  51 ετών αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω της.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Σητείας και ώρα 11:00 π.μ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να παραβρεθούν.

       Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων», μετά την αναγγελία του θανάτου της συναδέλφου αποφάσισε ομόφωνα:

1) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
2) Να εκπροσωπηθεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.
3) Να διατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη της.
4) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη συνάδελφε Ντίνα. Στην οικογένειά της, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γεν. Γραμματέας

Αλεξάκης Αλέξανδρος                                                     Σαντιμπαντάκη Ελένη

Συνολικες προβολες σελιδας