Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Στον εισαγγελέα ο πατέρας για το νεκρό βρέφους,πέταξε κινητό

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗ
Στον εισαγγελέα και ανακριτή Nεαπόλεως αναμένεται να οδηγηθεί ο πατέρας του βρέφους το οποίο κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με βαριά τραύματα και σύμφωνα με τους γιατρούς βαριά κακοποιημένο. Ο 52χρονος πατέρας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και σύμφωνα με πληροφορίες είναι δημοτικός υπάλληλος του Δ.Σητείας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος είχε παραστεί σε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και σύμφωνα με όσους βρέθηκαν στο χώρο κατανάλωνε αλκοόλ. Όταν έφτασε στο σπίτι και σύμφωνα με εισαγγελικές και ανακριτικές πηγές ο 52χρονος καυγάδισε σοβαρά με τη σύζυγό του και στη διάρκεια του άγριου διαπληκτισμού το βρέφος χτυπήθηκε βάναυσα.

Εκσφενδόνισε το κινητό
Ο 52χρονος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να πέταξε το κινητό του προς τη σύζυγό του αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το κινητό χτύπησε το βρέφος.

Κατηρείται για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης
Μάλιστα αρχικά έγινε καταγγελία και σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 52χρονος. Στη συνέχεια και όταν πλέον "έσβησε" το αγγελούδι συμπληρώθηκε στη δικογραφία και η κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βρέφος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τον ίδιο τον πατέρα , ενώ όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής όπου έμενε το ζευγάρι, είχαν συχνά καυγάδες.

Η μητέρα έδωσε κατάθεση στην ιατροδικαστή για τα δραματικά γεγονότα .
Το πρωτοφανές περιστατικό έχει σοκάρει την κοινωνία της Κρήτης ενώ απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς του άτυχου βρέφους που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το αγγελούδι δεν βρίσκεται στη ζωή.
Ρεπορτάζ : Νίκος Πετάσης- Φωτεινή Μαυορματάκη

Πηγή : Νέα Κρήτη

Διαβάστε Ακόμα :
Σητεία: Βρέφος 6 μηνών χάνει τη ζωή του έπειτα από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας


Συνολικες προβολες σελιδας