Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Χειροτερεύει η κατάσταση στο Ειρηνοδικείο της Σητείας

Χειροτερεύει η κατάσταση του κτιρίου που στεγάζεται το Ειρηνοδικείο Σητείας, το παλιό Επαρχείο. Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται σε μία άσχημη, αν όχι άθλια κατάσταση, παρά τις όποιες επεμβάσεις έχουν γίνει κυρίως στην αίθουσα συνεδριάσεων του δικαστηρίου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όποτε βρέχει ο χώρος της εισόδου γεμίζει με νερά που τρέχουν από τους παλιούς τοίχους και την οροφή με αποτέλεσμα οι κουβάδες να αποτελούν σταθερή εγκατάσταση και εικόνα σε διάφορα σημεία του χώρου.
Πρόσφατα βέβαια εκτός από τα νερά της βροχής έπεσαν και σοβάδες -σχετικές φωτογραφίες είχε δημοσιεύσει η ΑΝΑΤΟΛΗ- ευτυχώς στο πάτωμα κι όχι σε κάποιο κεφάλι.
Επίσης στα γραφεία που εργάζονται οι υπάλληλοι της γραμματείας του Ειρηνοδικείου και τα επισκέπτονται οι πολίτες για να εξυπηρετηθούν, τα νερά κάνουν την εμφάνιση τους, όταν βρέχει, και μαζί με αυτά οι σχετικοί κουβάδες.
Προφανώς πρόκειται για σημαντικά προβλήματα, που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και την ασφάλεια των εργαζομένων, των εξυπηρετούμενων και όλων των εμπλεκομένων.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας