Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ευχαριστήριo ΕΑΣ Σητείας

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Ένωσης Σητείας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους παραγωγούς για την προτίμηση τους να ενεργοποιήσουν και φέτος στην Ένωση τα δικαιώματα της επιδότησης.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις Διοικήσεις και το προσωπικό των Συνεταιρισμών για την εξυπηρέτηση και τη βοήθεια που μας παρείχαν.
Το μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεση μας για έγκυρη υποβολή των αιτήσεων, οι αυξημένες απαιτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ (ταυτοποίηση των αγροτεμαχίων σύμφωνα με το Ε9) και οι παράλληλες διαδικασίες (μεταβιβάσεις, ενστάσεις, αποχαρακτηρισμοί, κλπ) επιβάρυναν πολύ την γρήγορη εξυπηρέτηση των παραγωγών.
Ζητούμε συγγνώμη για την όποια καθυστέρηση και ταλαιπωρία αλλά έπρεπε να επιλέξουμε τον αναλυτικό έλεγχο και ορθή υποβολή των αιτήσεων για την αποφυγή ποινών και απώλειας επιδοτήσεων ή την πρόχειρη και ανεύθυνη καταχώρηση με γρήγορη και ευχάριστη εξυπηρέτηση αλλά με όλες τις αρνητικές συνέπειες από τους διασταυρωτικούς ελέγχους.
Στην Ένωση Σητείας, μοναδικό Φορέα Β’ βαθμού στην περιοχή, θέλουμε να συνεχίσουμε την επιτυχία στο σύνολο των αιτήσεων που οριστικοποιούμε και δεν θα διακινδυνέψουμε την επιδότηση του παραγωγού προκειμένου να εξοικονομήσουμε κόστος και χρόνο. Ανεξάρτητα από τον χρόνο απασχόλησης του προσωπικού για όσες φορές και οποιαδήποτε τροποποίηση της αίτησης (προσθήκη τεμαχίων, έλεγχο συντεταγμένων , κλπ) δεν υπήρξε καμιά επιπλέον επιβάρυνση πέραν του αρχικού κόστους ενεργοποίησης.
Το αποτέλεσμα αυτής της επιτυχίας είναι η εγγύηση για τους παραγωγούς και γι αυτό μας εμπιστεύονται σχεδόν στο σύνολο τους.
Στο πλαίσιο της δημιουργίας ατομικού αρχείου για τον κάθε παραγωγό για υποστήριξη και ενημέρωση, προβήκαμε μετά το πέρας των ενεργοποιήσεων 2016 σε σχολαστικό έλεγχο όλων των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στην Ένωση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΠΕΚΕΠΕ και έχουν σταλεί προσωποποιημένα μηνύματα για ενημέρωση όπου κρίθηκε αναγκαίο.
Πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε στις επιτακτικές ανάγκες που προέκυψαν από τη σύνταξη των αιτήσεων, παρά τις διοικητικές, οργανωτικές και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που αντιμετωπίσαμε σε κεντρικό επίπεδο, με κύριο γνώμονα τις ποιοτικές υπηρεσίες.

Είμαστε στη διάθεση όλων των αγροτών.


Με Τιμή,

Ο Πρόεδρος



Μανώλης Μαυροματάκης

Συνολικες προβολες σελιδας