Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

"Καμίνι" και σήμερα η Κρήτη - "Ανάσα" δροσιάς οι παραλίες

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/kauswnas_paralia.jpg?mtime=20160509215219«Άνεμος δροσιάς» αναμένεται από αύριο Τρίτη
Κόκκινο θα «χτυπήσει» και σήμερα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, ο υδράργυρος, ενώ «άνεμος δροσιάς» αναμένεται από αύριο Τρίτη.

Η μέγιστη θερμοκρασία χθες καταγράφηκε στην περιοχή της Μεσαράς, ξεπερνώντας υπό σκιά τους 40 βαθμούς Κελσίου!
Στην Αττική η μέγιστη ήταν 42 βαθμοί και καταγράφηκε στους Αγίους Θεοδώρους. Στους 41 βαθμούς «σκαρφάλωσε» ο υδράργυρος στο Τατόι, τη Σπάρτη και τη Λάρισα, ενώ 40 έδειξε το θερμόμετρο, μεταξύ άλλων, στο κέντρο της Αθήνας, την Ελευσίνα και τις Σέρρες.
Ανάλογο θα είναι και σήμερα το σκηνικό του καιρού, με τη θερμοκρασία σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Κεντρική και Ανατολική Πελοπόννησο στους 38 με 40 βαθμούς και τοπικά 41, στη Βόρεια Ελλάδα στους 36 με 38, στα Δυτικά στους 35 με 37 και στο Αιγαίο στους 35,και στην Κρήτη  θα φτάσει στους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.
Από τα βόρεια, ωστόσο, θα αρχίσουν να ενισχύονται οι βοριάδες στα 5-6 μποφόρ και αύριο Τρίτη θα φτάσουν στα 9 μποφόρ, κάτι που θα φέρει και πτώση της θερμοκρασίας στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Αναζητώντας μια ανάσα δροσιάς, οι Ηρακλειώτες "πλημμύρισαν" τις παραλίες, όπου «δεν έπεφτε καρφίτσα» μέχρι και τη δύση του ηλίου...

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας