Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Εξετάστηκαν από ιατρούς οι μετανάστες στη Σητεία

Από της 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνεται ότι από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (Παθολόγου, Γενικού Ιατρού, Χειρουργού, Παιδιάτρου κ.α.) του ΓΝ-ΚΥ Σητείας εξετάσθηκαν όλοι οι πρόσφυγες – μετανάστες, με την άφιξη τους στην παραλία Κουρεμένου στη Σητεία. Όσα από τα περιστατικά κρίθηκε αναγκαίο, μεταξύ των οποίων 4 ανήλικα και 3 εγκυμονούσες γυναίκες, μεταφέρθηκαν και νοσηλεύθηκαν στο νοσοκομείο, όπου τους δόθηκε πλήρης ιατρονοσηλευτική περίθαλψη και φαρμακευτική αγωγή.
Παρά τις δυσχέρειες που ταλανίζουν το ΓΝ Σητείας, ιατροί, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό ανταποκρίθηκαν άμεσα και με αξιέπαινη ευσυνειδησία, σεβόμενοι το λειτούργημα τους, μα κυρίως τον ίδιο τον άνθρωπο.
Κανείς από τους μετανάστες –πρόσφυγες δεν φέρει μεταδοτικό νόσημα, δε χρήζει περαιτέρω νοσηλείας και είναι έτοιμοι για την αναχώρηση τους, με μέριμνα των αρμόδιων αρχών.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας