Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Με μεγάλη συμμετοχή το 3ο Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας

Με μεγάλη συμμετοχή το 3ο Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας Αυξημένης ανταπόκρισης και συμμετοχής έτυχε το 3ο Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας και το πλούσιο, ενδιαφέρον και πολύπλευρο πρόγραμμά του.

Την Παρασκευή το βράδυ το φεστιβάλ άνοιξε το δρώμενο «Η (οι) Μουσική (οί)της φωτιάς». Η είσοδος ήταν εντυπωσιακή με πυρσούς, τύμπανα, εν μέσω θαλάσσης στην παραλιακή ζώνη της Σητείας. Η πομπή κατέληξε στο τμήμα της χερσαίας ζώνης (δίπλα στις πάπιες) όπου φιλοξενείται όλη η δράση του φεστιβάλ. Στη συνέχεια τη μουσική σκυτάλη έλαβε ο Χρήστος Δανάκης με θρακιώτικους ρυθμούς και οι «Encardia» με μουσικές από την Κάτω Ιταλία.
Το Μεσογειακό Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ διοργανώνει ο Σύλλογος Μουσικής Σητείας στο πλαίσιο των «Κορναρείων», σε συνεργασία με το Δήμο, το ΔΟΚΑΣ, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαμεζίου και τη στήριξη του «Καλειδοσκοπίου» των Συλλόγων Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Αλιέων Σητείας, της Ένωσης Ξενοδοχείων, του ΟΑΣ, των Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών Σητείας και της ΕΔΕΑΚ.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας