Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Μεγάλα αθλητικά γεγονότα θα φιλοξενηθούν στη Σητεία

Μεγάλα αθλητικά γεγονότα θα φιλοξενηθούν στη Σητεία Σημαντικά αθλητικά γεγονότα θα φιλοξενηθούν στην περιοχή της Σητείας το επόμενο χρονικό διάστημα χάρις τη δραστηριοποίηση και την αγωνιστική συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Σητείας.

Στις 25 και 26 Απριλίου θα λάβει χώρα ο Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας με φελλό.
Η Σητεία θα αποτελέσει μέρος του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας Cretan Union Cup 2015, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη από τις 23 έως τις 29 Μαΐου.
Από 30 Μαΐου έως 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν και πάλι στη Σητεία οι Πανελλήνιοι Αγώνες J 24.
Πρόκειται για σημαντικούς αγώνες, που εκτός των άλλων συμβάλλουν στην προώθηση του αθλήματος, καθώς και στην προβολή της περιοχής, αλλά και στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού.
Η νέα λοιπόν σαιζόν αρχίζει για το Ναυτικό Όμιλο Σητείας με τον πανελλήνιο αγώνα παράκτιας αλιείας με φελλό το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου. Η διοργάνωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Σητεία. Ο Ναυτικός Όμιλος συμμετέχει με 10 αθλητές ενώ συνολικά οι δηλώσεις συμμετοχής είναι 100.
«Θα διεξαχθεί στο λιμάνι της Σητείας και προσδοκούμε μία καλή θέση σε αυτό το νέο εγχείρημα που πραγματοποιεί ο Ναυτικός Όμιλος», σημείωσε ο Πρόεδρός του κ. Κυριάκος Παπαιωάννου.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας