Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Εργασίες ευπρεπισμού του κέντρου της Σητείας

Εργασίες ευπρεπισμού του κέντρου της Σητείας
Εν όψει της εθνικής επετείου ο Δήμος Σητείας τις τελευταίες ημέρες εκτελεί εργασίες για τον ευπρεπισμό του κέντρου της πόλης.

Οι Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου, παρά το μεγάλο πρόβλημα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν- όπως μας είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Λεβεντέρης, πραγματοποίησαν ήδη και εξακολουθούν σειρά εργασιών ώστε η πόλη να έχει την απαιτούμενη εικόνα ανήμερα της εθνικής εορτής.
Πραγματοποιήθηκαν με χορτοκοπτικά εργαλεία κόψιμο αυτοφυούς βλάστησης και αποψίλωση παρτεριών στις οδούς Α. Παπανδρέου, Κ. Καραμανλή, Ελ. Βενιζέλου, στο Ηρώο του Αγνώστου Στρατιώτη, στην κεντρική πλατεία, κατά μήκος της χερσαίας ζώνης λιμένος, στο δημοτικό κήπο και στο πλακόστρωτο που καταλήγει στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης. Επίσης έγιναν κλαδέματα κατά μήκος των συγκεκριμένων οδών και στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Ακόμη ένας εργάτης Τεχνικών Υπηρεσιών αντικατέστησε 27 πλάκες που έσπασαν ή έχουν φθαρεί κατά μήκος της οδού Α. Παπανδρέου.
Απομένει ο καθαρισμός στο σιντριβάνι και λεπτομερής καθαρισμός στο κέντρο της πόλης με πιεστικό μηχάνημα, σκούπα- όχημα με τη συμβολή όμως του ενός και μοναδικού οδοκαθαριστή που υπάρχει.
Ευελπιστούμε ότι παρά τις έστω και συγκυριακά αντίξοες συνθήκες, όλα θα είναι έτοιμα την Τετάρτη, ημέρα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου και η πόλη μας θα αναδείξει ένα καθαρό και ελκυστικό πρόσωπο στους κατοίκους και τους επισκέπτες», ανέφερε ο κ. Λεβεντέρης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας