Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Στις εκπτώσεις στρέφουν τις ελπίδες τους οι καταστηματάρχες στη Σητεία

Στις εκπτώσεις στρέφουν τις ελπίδες τους οι καταστηματάρχες στη Σητεία
Ικανοποιητική, αλλά όχι στο επίπεδο που ανέμενε ο εμπορικός κόσμος της περιοχής κρίνεται η κίνηση στην αγορά της Σητείας κατά την εορταστική περίοδο.

Τα καταστήματα «δούλεψαν» το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η αγορά ζεστάθηκε. Όχι όμως σε βαθμό τέτοιο που να επαληθευτούν οι προσδοκίες των επαγγελματιών βάσει των εκτιμήσεων που διατυπώθηκαν από τις αρχές του χειμώνα λόγω κυρίως της καλής ελαιοκομικής σαιζόν που καταγράφεται φέτος στην περιοχή.
Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μάρω Νικητάκη, μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ είπε ότι η εορταστική περίοδος έκλεισε κατά μέσο όρο στα ίδια με τα περυσινά επίπεδα. Οι προοπτικές ήταν καλύτερες, όμως η καθυστερημένη, παραμονή των Χριστουγέννων, καταβολή της επιδότησης του ελαιολάδου και η εξαγγελία των εκλογών λειτούργησαν ανασταλτικά στην αύξηση της κίνησης στα προσδοκώμενα επίπεδα. Εξάλλου περισσότερο ενδιαφέρον για την αγορά παρουσίασαν οι τελευταίες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Με αφορμή και την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων από την ερχόμενη Δευτέρα η κ. Νικητάκη για άλλη μία φορά τόνισε ότι η αγορά της Σητείας είναι υγιής και άρτια, με μεγάλη ποικιλία αγαθών, ικανή να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη των καταναλωτών.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας