Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Επιστολή του Δημάρχου Σητείας προς την Περ/κή Δ/νση ΕΛΤΑ Κρήτης με θέμα την υποστελέχωση του τοπικού καταστήματος των ΕΛΤΑ στη Σητεία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbjpww_ZjUXlJnk6k6UXsDq6zXgI7gep-fGe9XT5fjGbyRvda786to487VlaB9NWiUzD05nohgqw5dwBDbJBMP__6cdj-7V_VYPJUpKxwzxqWzM_RL59uj7dRKFlUGv9qva_hADHZ_a3U/s1600/tromaktiko.jpgΠροβληματισμό και δικαιολογημένη αγανάκτηση προκαλεί στους κατοίκους της Σητείας η υπολειτουργία του τοπικού καταστήματος των ΕΛΤΑ, το οποίο λόγω της υποστελέχωσής του αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες.


  Το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετεί εκατοντάδες κατοίκους όλων των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου, οι οποίοι πραγματοποιούν στο συγκεκριμένο κατάστημα καθημερινές υποχρεώσεις τους, πως εξόφληση λογαριασμών, (ΟΤΕ, ΔΕΗ, λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας), πληρωμή συντάξεων του ΟΓΑ κ.α. Επίσης μέσω του συγκεκριμένου καταστήματος γίνεται η αλληλογραφία των δημοσίων υπηρεσιών που βρίσκονται στην έδρα του Δήμου.

  Δυστυχώς σήμερα η εικόνα του τοπικού καταστήματος εμφανίζεται εντελώς αποδυναμωμένη μετά την αποχώρηση, λόγω συνταξιοδότησης, αρκετών υπαλλήλων χωρίς ταυτόχρονη κάλυψη των κενών που δημιουργήθηκαν. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των υπαλλήλων του καταστήματος δεν επαρκούν για να εξυπηρετούν καθημερινά τον μεγάλο όγκο των πολιτών που τα επισκέπτονται.

  Κατόπιν τούτων η Δημοτική Αρχή αλλά και φορείς της Σητείας (επισυνάπτουμε επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας) ζητάμε την πλήρη στελέχωση, με προσωπικό, του καταστήματος Σητείας, προκειμένου να μην παρατηρούνται καθημερινά ουρές και ταλαιπωρία πολιτών.

                                                                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ 

                                                                        ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Συνολικες προβολες σελιδας