Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Kαθαρισμός του κήπου του Νοσοκομείου Σητείας

Kαθαρισμός του κήπου του Νοσοκομείου Σητείας
Στον καθαρισμό του κήπου του Νοσοκομείου Σητείας προχώρησαν εθελοντές από την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ιτάνου το πρωί του Σαββάτου.
Πρόκειται για μία δράση που έλαβε χώρα κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παλαικάστρου κ. Δημήτρη Αγγελετόπουλου, στην οποία συμμετείχαν εθελοντικά οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Ενοτητας Ιτάνου.
Συνολικά οκτώ άτομα από την περιοχή του πρώην Δήμου Ιτάνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος από την περιοχή και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Γιάννης Χατζηνάκης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος καθαριότητας κ. Χαράλαμπος Λεβεντέρης συμμετείχαν στην όλη προσπάθεια, που σκοπό είχε τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό του παραπάνω χώρου.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελετόπουλος, «όλοι μας επισκεπτόμαστε το Νοσοκομείο είτε σαν ασθενείς είτε σαν επισκέπτες ασθενών και δεν μπορούσαμε να βλέπουμε αυτή την εικόνα, διότι το Νοσοκομείο είναι ένας ζωντανός οργανισμός και πρέπει να το προσέχουμε. Αποφασίσαμε λοιπόν να έρθουμε όλοι μαζί από τον πρώην Δήμο Ιτάνου και να καθαρίσουμε τον χώρο, να βγάλουμε τα χόρτα, τα ξερά δέντρα και κάνουμε την προετοιμασία για να φυτέψουμε νέα ώστε η όψη του χώρου να γίνει καλύτερη από την υπάρχουσα. Πρέπει όλοι να προσέχουμε αυτόν τον χώρο, γενικότερα το Νοσοκομείο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.»
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας