Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Άγιος Νικόλαος - Δεν επαρκεί το προσωπικό για να δουλέψει σωστά το Νοσοκομείο

Δεν επαρκεί το προσωπικό για να δουλέψει σωστά το Νοσοκομείο
Την αντίδραση και τη δυσαρέσκεια τους εκφράζουν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης,
χωρίς να ενημερωθούν «ούτε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ούτε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, ούτε άλλοι θεσμικοί φορείς», όπως δηλώνει ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Μανουσάκης, σημειώνοντας πως «ήταν μια επίσκεψη του κ. Πλακιωτάκη που έγινε στα κρυφά».
Η επιθυμία της διοίκησης του Συλλόγου ήταν να υπάρχει μια ολοκληρωμένη συνάντηση και με την παρουσία θεσμικών εκπροσώπων διότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα σημαντικά ζητήματα που έχουν προκύψει για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου το τελευταίο διάστημα λόγω της έλλειψης προσωπικού.
«Προβλήματα που και πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από την τοπική εφημερίδα με τα περιστατικά τα οποία είχαμε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου καλύπτει μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας και έχουμε εδώ διάσημους επισκέπτες, υψηλού επιπέδου τουρισμό αλλά και πάρα πολύ κόσμο. Αλλά παρόλα αυτά μέσα στην καρδιά της περιόδου το Νοσοκομείο βρέθηκε πολλές μέρες το μήνα χωρίς εφημερεύων αναισθησιολόγο και με πολύ μεγάλα προβλήματα στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και από τις ελλείψεις στις εφημερίες. Εμείς θα θέλαμε να θέσουμε στον κ. Πλακιωτάκη αυτά τα θέματα», τόνισε ο κ. Μανουσάκης.
ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας