Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Επισκευές στις ημιτελείς υπάρχουσες εγκαταστάσεις στον αεροσταθμό Σητείας

mp_aeristatmos_pateraskisΤο νέο αεροσταθμό του αεροδρομίου Σητείας επισκέφθηκε χθες(10/07/2012) το μεσημέρι ο Δήμαρχος Θοδωρής Πατεράκης. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών που εκτελούνται και να ενημερωθεί για την πορεία του έργου από τους αρμοδίους.

Ο κ. Πατεράκης συναντήθηκε με τον Πολιτικό Μηχανικό και Διευθυντή της Κοινοπραξίας που έχει αναλάβει το έργο κ. Πέτρο Βαλσαμή και συζήτησαν σειρά θεμάτων.
Όπως ανέφερε ο Βαλσαμής, το έργο αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο κατασκευής. Αυτήν την περίοδο εκτελούνται εργασίες επισκευής κυρίως των εγκαταστάσεων και γενικά του κτιριακού τμήματος του έργου. Το τελευταίο, όπως σημείωσε, λόγω παραμονής του σε αδράνεια πάνω από δύο χρόνια και δύσκολων καιρικών συνθηκών έχει υποστεί αρκετές ζημιές (οξυγονώσεις κι άλλα προβλήματα). «Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε κάποιες εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι ημιτελείς για να φέρουμε το έργο σε ένα στάδιο, στο οποίο θα μπορέσουμε να "περπατήσουμε" τις τελικές εργασίες, που προβλέπονται από τη σύμβαση», εξήγησε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας