Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Συγχαρητήρια δήλωση Δημάρχου και Δ.Σ. Σητείας με αφορμή τις διακρίσεις της Μαρίας Μπελιμπασάκη και Ελευθερίας Πετρουλάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

«Συγχαίρουμε από καρδιάς την συμπολίτισσά μας, αθλήτρια του ΣΑΟ, Μαρία Μπελιμπασάκη, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 100 και 200μ. στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών και την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012,
και της ευχόμαστε να συνεχίσει την πορεία της με την ίδια δύναμη και να έχει ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον, καθώς και την Ελευθερία Πετρουλάκη για την  4η θέση που κατέκτησε στα 1500μ. νέων στους ίδιους αγώνες και της ευχόμαστε, να υλοποιεί πάντα τους υψηλούς στόχους, που θέτει στη ζωή της.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης και οι γονείς και προπονητές τους για τη δική τους καθοριστική συμβολή και υποστήριξη που τους παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Παρά τις δυσκολίες που περνά ο ελληνικός αθλητισμός, απέδειξαν, πόσα μπορεί να καταφέρει, όποιος αγωνίζεται με πίστη στο σκοπό του. Δίδαξαν, άλλη μια φορά, πώς κερδίζονται οι αγώνες και έκαναν όλους τους Σητειακούς υπερήφανους.
Ο Δήμος Σητείας θέλοντας να τιμήσει τις αθλήτριες μας για τις σπουδαίες διακρίσεις που πέτυχαν, θα διοργανώσει στο αμέσως επόμενο διάστημα ειδική εκδήλωση προς τιμήν τους».

Συνολικες προβολες σελιδας