Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Σητείας οργανώνει ενημέρωση-συζήτηση την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 12:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Στρατηγικό Σχέδιο της Περιφέρειας Κρήτης για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και τη διαχείριση των προϊόντων του».
Επίσης θα γίνει παρουσίαση των Σημάτων Ποιότητας της Περιφέρειας Κρήτης και συγκεκριμένα του «Σήματος Ποιότητας Κρητικής κουζίνας».
Εισηγήτρια θα είναι η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας κα Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη.
Πηγή : Ανατολή