Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Εκδρομή Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου στο Παρασπόρι


Αγαπητοί συγχωριανοί, μέλη του συλλόγου μας και φίλοι του χωριού μας,
Σας ενημερώνουμε ότι το τριήμερο της αποκριάς θα διοργανώσει εκδρομή στην περιοχή της Σητείας, ο Σύλλογος Αλατσατιανών Ηρακλείου, που είχαμε επισκεφτεί στις 4-9-2016 στα πλαίσια της εκδρομής που είχαμε διοργανώσει στο Νομό Ηρακλείου.

Προκειμένου να ανταποδώσουμε την φιλοξενία που μας είχαν επιφυλάξει οι «αδερφοί» Αλατσατιανοί Ηρακλείου, θα διοργανώσουμε υποδοχή στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου μας (παλιό σχολείο Παρασπορίου), το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ώρα 4.30 μμ. Καλούμε όλους τους συγχωριανούς, τα μέλη μας και όποιον άλλο επιθυμεί, να παρευρεθούν στην υποδοχή και να γνωρίσουν τους σημερινούς απόγονους των κοινών για πολλούς συγχωριανούς προγόνων μας (όπως γνωρίζετε, στο χωριό μας ήρθαν και εγκαταστάθηκαν το 1922 αρκετοί Μικρασιάτες πρόσφυγες από τα Αλάτσατα Μικράς Ασίας).
Επίσης έπειτα από επιθυμία του Δ.Σ. του Συλλόγου Αλατσατιανών, θα διοργανωθεί γλέντι με ζωντανή μουσική, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΙΤΑΝΟΣ την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου (Μεγάλη Αποκριά) στις 8 το βράδυ και σας καλούμε να συμμετέχετε για να διασκεδάσουμε παρέα με τους Αλατσατιανούς «αδερφούς μας» (για κρατήσεις θέσεων 2843022900).

                                      Εκ του Δ.Σ.                  


               

Συνολικες προβολες σελιδας