Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Πρωταθλήτρια Λασιθίου μετά από 22 χρόνια η ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ(βιντεο-φωτο)

 

Με το βλέμμα στραμμένο στους επόμενους μεγάλους της στόχους, βρίσκεται πλέον, η ΝΙΚΗ Σητείας,

έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Α  κατηγορίας ΕΠΣ Λασιθίου με την σημερινή της εμφάνιση που επιβεβαίωσε πως η καλή και συστηματική δουλειά από όλους  τους παράγοντες στην διοίκηση, στην προπόνηση και μέσα στο γήπεδο από τους παίχτες , μπορεί να την οδηγήσει ψηλά και να πετύχει την βασική της επιδίωξη , την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ενώ παραμένουν ακόμα λίγες αγωνιστικές για  να κλείσει η περίοδος, η πρώτη θέση έχει κλειδώσει για την ΝΙΚΗ , με την ομάδα της Σητείας να πανηγυρίζει μετά τη λήξη του αγώνα με την ομάδα Ιτάνου , την επιστροφή της στην κορυφή μετά από 22χρόνια.

Σε κλίμα ευφορίας, όπως είναι αναμενόμενο, έγιναν οι δηλώσεις από τους παράγοντες της ομάδας, την ίδια ώρα που οι ποδοσφαιριστές πανηγύριζαν ξέφρενα στα αποδυτήρια και είχαν κάθε δικαίωμα να το κάνουν.

Διαχρονικά εύσημα σε όλους όσους θήτευσαν στην ΝΙΚΗ, έδωσε ο πρόεδρος της Κωστής Κοκολάκης , που ζήτησε περισσότερη στήριξή για την ομάδα του, ενώ θέλησε να τονίσει πως η νίκη είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Χάρη Αχλαδιανάκη.

Η επόμενη φάση του κυπέλλου, αρχικά, και στην συνέχεα η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, είναι οι επιδιώξεις της ομάδας πλέον, μετά την σημερινή της επιτυχία, σημείωσε ο προπονητής της Βαγγέλης Γρίβας, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία.

 ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

*Φάσεις του αγώνα και όλα τα γκολ μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί

 

Πηγή : Style 100fm

 

 

Συνολικες προβολες σελιδας