Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Διεύθυνση ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης Λασιθίου - Τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή της ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ

 https://fonien.gr/wp-content/uploads/2021/12/thlediaskepsh-bbathmias-758x426.jpg

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη τηλεδιάσκεψη του Διευθυντή της ΔΔΕ Λασιθίου, κ. Αθανασίου Κατσαγκόλη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εκλεγμένων Δεκαπενταμελών μαθητικών συμβουλίων των μαθητικών κοινοτήτων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων, όπως και εκπροσώπων των Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και μελών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την ΠΕ Λασιθίου.

Τη συνάντηση χαιρέτισαν η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Ζέττα Μ. Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρος Κόπτσης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκης.

Στα θέματα που έθεσαν οι μαθητές, οι γονείς αλλά και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης δόθηκαν απαντήσεις από τον Γ.Γ. του Υπουργείου και τον Διευθυντή Εκπαίδευσης. Αξίζει να σημειωθεί η ευγένεια και ο τρόπος που οι μαθητές/μαθήτριες αλλά και οι γονείς έθεσαν τους προβληματισμούς τους στον Γ.Γ. του Υπουργείου πράγμα που και ο ίδιος επεσήμανε, συγχαίροντας ταυτόχρονα και τη ΔΔΕ Λασιθίου για την καινοτόμο πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει.

Τέλος, η Υφυπουργός, ο Γενικός Γραμματέας, ο Περιφερειακός Διευθυντής και ο Διευθυντής της ΔΔΕ Λασιθίου ευχήθηκαν στους μαθητές καλή πρόοδο και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα καλές γιορτές με υγεία!!!


Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

 

(https://dide.las.sch.gr)

 


 

 

 

 

Συνολικες προβολες σελιδας