Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Νίκος Ανδρουλάκης από τη Σητεία: Σε όλη την Ελλάδα συνάντησα ανθρώπους με την αγωνία να ξαναδυναμώσει η παράταξή μας

 

Με εγκάρδιες ευχές υποδέχθηκαν φίλοι και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στην Σητεία, τον υποψήφιο για την προεδρία του Κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Νομό Λασιθίου που είναι και ο τελευταίος σταθμός της προεκλογικής του περιοδείας , ο κ Ανδρουλάκης μετέβη σήμερα το μεσημέρι στην Σητεία όπου και συναντήθηκε στο καφέ ‘’Εν Πλω’’ με αρκετούς φίλους και στελέχη του ΚΙΝΑΛ με τους οποίους και συνομίλησε

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα τόνισε «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος διότι σε όλη την Ελλάδα συνάντησα ανθρώπους που έχουν την αγωνία , να ξαναδυναμώσει η παράταξη μας . Έχουν απογοητευτεί από τον σημερινό δικομματισμό. Και από την κυβέρνηση της ΝΔ που έκανε πολλά λάθη . Με την πανδημία, μεγάλη ατολμία του κ Μητσοτάκη . Όλοι καταλαβαίνουν ότι εμείς πληρώνουμε φόρο αίματος ανάλογο με αυτό των δυτικών χωρών της Ευρώπης , πριν όμως ανακαλυφθεί το εμβόλιο. Δηλαδή εμείς με εμβόλιο το ζούμε σαν αυτοί χωρίς εμβόλιο. Αυτό δείχνει μία μεγάλη αποτυχία.»

Από την άλλη όπως πρόσθεσε ο κ Τσίπρας «αξιοποίησε αυτή την κατάσταση με μία καταστροφολογία, χωρίς προτάσεις, χωρίς συναίνεση , χωρίς ρεαλισμό . Άρα και στην πανδημία και σε θέματα οικονομίας , θέματα εθνικού ενδιαφέροντος τα δύο αυτά κόμματα συγκρούονται άγονα. Αντιπαρατίθενται με μία διχαστική προσέγγιση. Αυτό λοιπόν το περιβάλλον , δημιουργεί μία ανάγκη. Η Δημοκρατική παράταξη, με την έννοια της προόδου, της συνέπειας του ρεαλιστικού προγράμματος , του ορθού λόγου, να επανακάμψει. Και να ναι μία ασπίδα στα συμφέροντα της μεσαίας τάξης , των πιο αδύναμων Ελλήνων πολιτών, προτείνοντας ένα πρόγραμμα σοσιαλδημοκρατικό , με ανταγωνιστική παραγωγική βάση, με πολλές καλές θέσεις εργασίας και βέβαια ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που το έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη σε αυτή την περιπέτεια. Με δημόσια υγεία και με δημόσια παιδεία. Και βέβαια τις γνωστές κλιματικές πολιτικές που αφορούν την αειφόρο ανάπτυξη , τις οποίες και ως Ευρωβουλευτής τις γνωρίζω πολύ καλά και θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω την Ελλάδα να δημιουργήσει μία ισχυρή ανταγωνιστικότητα τα επόμενα χρόνια. Εν κατακλείδι πιστεύω ότι η παράταξη μας έχει μεγάλο περιθώριο ανάπτυξης. Αισιοδοξώ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε » τόνισε ο κ Ανδρουλάκης.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

  Πηγή : Ανατολή 


Συνολικες προβολες σελιδας