Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Ευχαριστίες νοσοκομείου Σητείας για την βοήθεια από την Παγκρητική Ένωση Αμερικής

 https://www.newsbeast.gr/image/s870x/webp/file/files/1/2013/11/08/kritikienwsiameriki.jpg

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας εκφράζει τις ευχαριστίες της, για τη δωρεά σε υγειονομικό υλικό ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, που έκαναν η Παγκρητική Ένωση Αμερικής σε συνεργασία με τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό, International Orthodox Christian Charities – IOCC.

Την βαθιά  ευγνωμοσύνη μας και τις θερμές ευχαριστίες μας, προς την Παγκρητική Ένωση Αμερικής και τον IOCC, για την εξαιρετική πρωτοβουλία να κάνουν αυτήν την δωρεά υγειονομικού υλικού και στο Νοσοκομείο μας.

Οι ακατάλυτοι δεσμοί του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας είναι φάρος φωτεινός, που μεταλαμπαδεύει το φώς του από γενιά σε γενιά. Είναι ο θεμέλιος λίθος των απανταχού Ελλήνων, ο συνδετικός κρίκος με τη μητέρα πατρίδα. Είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές ανά την οικουμένη της ιδέας του Ελληνισμού. Αδέλφια μας η κάθε σας επιτυχία, είναι και δική μας επιτυχία.

Στα αδέλφια μας στην Αμερική, αλλά ιδιαίτερα στην Παγκρητική Ένωση Αμερικής, τους ευχόμαστε να προοδεύουν και να μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες σας.

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παπανικολάου Μανόλη ο οποίος διέθεσε το φορτηγό όχημα του και τον οδηγό του και μετάφερε όλο το υλικό από το κλειστό Γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου που ήταν αποθηκευμένο, στο Νοσοκομείο Σητείας.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Δαρατσιανού Μαρία

Συνολικες προβολες σελιδας