Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Εθελοντικός δειγματοληπτικός έλεγχος στους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου

Image: Κορωνοϊός: Εθελοντικός δειγματοληπτικός έλεγχος στους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας ΛασιθίουΑπό τις Κινητές  Ομάδες Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) Ειδικού Σκοπού ΕΟΔΥ της ΥΠΕ Κρήτης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα,  26 , 27 και 30 Νοεμβρίου 2020,  εθελοντικός δειγματοληπτικός έλεγχος στους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκαν 73 τεστ στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες Π.Ε. Λασιθίου στον ‘Άγιο Νικόλαο, 17 τεστ στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Π.Ε. Λασιθίου  στην Σητεία και 12 τεστ στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Π.Ε. Λασιθίου στην Ιεράπετρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου Ιωάννης Γουλιδάκης και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Λασιθίου Μαρία Μωϋσάκη, ευχαριστούν ιδιαίτερα τους συντονιστές και τα στελέχη των  Κινητές  Ομάδες Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.)για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για την διενέργεια  των   εθελοντικών δειγματοληπτικών ελέγχων.

Η θωράκιση και η προστασία της Δημόσιας Υγείας & Υγιεινής τόσο των εργαζομένων όσο και των φορέων είναι μία σημαντική παράμετρος στην προσπάθεια διαχείρισης της πανδημίας και ο ρόλος των Κ.ΟΜ.Υ. είναι καθοριστικός προς αυτή την κατεύθυνση.

Από το Γραφείο Τύπου της Π.Ε. Λασιθίου

Συνολικες προβολες σελιδας