Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΕΑΣ Σητείας - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ

Σύμφωνα με Δελτίο τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρατείνεται η προθεσμία υποβολής Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2019 μέχρι τις 15 Ιουνίου.




Παράταση μαζί με το ΟΣΔΕ πήραν:



  1. Η υποβολή Αιτήσεων Μεταβίβασης Βασικής Ενίσχυσης έτους 2019 έως την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 μετά την τροποποίηση της σχετικής απόφασης που υπογράφει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αραχωβίτης.



  1. Οι Αιτήσεις Εξισωτικής Αποζημίωσης έως 15 Ιουνίου 2019,  ενώ με τροποποιητική απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός κ. Αραχωβίτης ορίστηκε το ποσό της ενίσχυσης που θα λάβουν οι αγρότες το 2019.

Η σχετική απόφαση έχει αναρτηθεί στο site της Ένωσης : www.sitiaunion.gr



Η Ένωση Σητείας συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την ενεργοποίηση δικαιωμάτων τόσο στα γραφεία της Ένωσης όσο και στα χωριά και παρακαλούμε τους παραγωγούς να προσέλθουν έγκαιρα να υποβάλλουν την Αίτηση τους.



Με την ευκαιρία της καταμέτρησης όλων των αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων λόγω Κτηματολογίου, είμαστε στη διάθεση των παραγωγών να τους ενημερώσουμε για την αξιοποίηση τους τόσο για την λήψη εξισωτικής αποζημίωσης , όσο και για μελλοντική λήψη της επιδότησης.



Για την Ένωση Σητείας Α.Ε.Σ.

Ο Πρόεδρος



Μανώλης Μαυροματάκης


Συνολικες προβολες σελιδας