Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Παραίτηση Μ. Αντωνιδάκη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σητείας και ανεξαρτητοποίησή του

51492979_2326465874305033_764446596061462528_nΠαραίτηση Μ. Αντωνιδάκη από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σητείας και ανεξαρτητοποίησή του

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Μ. Αντωνιδάκη από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας και την ανεξαρτητοποίησή του. Σε επιστολή του προς το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει:


Προς Αξιότιμο κο Δήμαρχο και αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Δήμαρχο που με πρότεινε, και τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου που ένα χρόνο πριν με ψήφισαν ομόφωνα για τη θέση του Προέδρου στο Νομικό πρόσωπο «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σητείας»
Τον ένα χρόνο αυτό ως Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου πετύχαμε πολλά. Τους περισσότερους από τους στόχους που θέσαμε, και στα οποία αναφέρθηκα αναλυτικά στον απολογισμό του έτους.
Όσον αφορά τα οικονομικά καταφέραμε η εισπραξιμότητα των εσόδων να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και παρόλα τα έργα που υλοποιήσαμε, να έχουμε ένα σημαντικό ταμειακό αποθεματικό πάνω από 200.000 Ευρώ. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι έχουμε ελάχιστα διοικητικά έξοδα αφού οι υπάλληλοι είναι υπάλληλοι του Δήμου αλλά και εγώ ως πρόεδρος είχα επιλέξει να είμαι άμισθος αν και ο νόμος μου έδινε τη δυνατότητα για είσπραξη μισθού.
Επειδή το επόμενο διάστημα μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και επειδή είναι πολύ πιθανό να είμαι υποψήφιος σε κάποιον άλλο συνδυασμό για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, για λόγους ευθιξίας θα ήθελα να υποβάλω την παραίτηση μου προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας.
Θεωρώ ότι τον ένα χρόνο αυτό εργάστηκα με ζήλο με στόχο τη βελτίωση των λιμενικών υποδομών, των παρεχόμενων υπηρεσιών, την τουριστική προώθηση και αξιοποίηση της περιοχής, ώστε σταδιακά να επιτύχουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη της περιοχής μας και την βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.
Θέλω να ευχαριστήσω για τη πολύ καλή συνεργασία όλους όσους συνεργαστήκαμε το διάστημα αυτό: Τους Βουλευτές του νομού μας, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, το Δήμαρχο, τη Δημοτική αρχή, την αντιπολίτευση, τους συνεργάτες Δημοτικούς υπαλλήλους, το Λιμεναρχείο Σητείας, τους επαγγελματικούς συλλόγους, καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας, επαγγελματιών Αλιέων, ερασιτεχνών αλιέων, το Ναυτικό όμιλο Σητείας και τους συμπολίτες μου για τους οποίους εργάστηκα από τη θέση αυτή.
Με εκτίμηση
Μιχάλης Αντωνιδάκης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Σητείας

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας