Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Υποψήφιος Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης- Δημοτική Παράταξη: Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις


http://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2018/11/IMG_20181125_103552-710x434.jpgΣητεία, 7 Δεκεμβρίου 2018
Δημοτική Παράταξη:

Σητεία, Ενώνουμε Δυνάμεις
  
Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Σήμερα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από ποτέ, συστρατευόμαστε απαντώντας δημιουργικά στο ενωτικό και καθολικό κάλεσμα ομάδων πολιτών, φορέων και κινήσεων του Δήμου μας για την αναγέννηση της Σητείας.

Ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα του κόσμου ενδυνάμωσαν και ενίσχυσαν τις προσπάθειες μας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ευρύτατο μέτωπο πολιτών θεμελιωμένο στην ενότητα και τη σύνθεση ιδεών για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην στασιμότητα και τον παραγκωνισμό.
Ο βαθιά ενωτικός, ανεξάρτητος και δημοκρατικός χαρακτήρας της κίνησης μας προτάσσει τον διάλογο, τη συναίνεση και τη συνεργασία.
Η προσπάθεια μας, ενισχυμένη από την καθημερινά αυξανόμενη και αυθόρμητη υποστήριξη σας, θα προχωρήσει με αίσθημα ευθύνης στα επόμενα βήματα της σε στενή και δημιουργική συνεργασία μαζί σας για την ανάδειξη των αρχών της, την κατάρτιση του προγράμματος και τη διεξαγωγή ενός έντιμου και πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα.
Ήδη ένας ευρύτατος διάλογος ουσίας ξεκίνησε με στόχο την Ανάπτυξη και την Ευημερία του τόπου.
Με οδηγό τη Σητεία και συνοδοιπόρους τα χωριά μας, με προσήλωση, εργατικότητα και πάθος, με μαχητικότητα και πίστη στο όραμα μας θα οδηγήσουμε τον τόπο στον δρόμο της εξωστρέφειας και της προόδου.
Όλοι μαζί, Ενώνουμε Δυνάμεις και υπερήφανοι θα ξανακάνουμε τη Σητεία πρωταγωνίστρια της Κρήτης και της καρδιάς μας.

 Υποψήφιος Δήμαρχος Σητείας
 Γιώργος Ζερβάκης


Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας