Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Τι απαντά ο Ι. Πλακιωτάκης στον κ. Ζερβάκη

Στη διάρκεια των καθιερωμένων ευχών και δηλώσεων σήμερα ανήμερα της εορτής της Αγίας Αικατερίνης, τέθηκαν  από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ προς τον  Βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη  οι δηλώσεις λίγο νωρίτερα του κ. Γιώργου Ζερβάκη αναφορικά με τον ρόλο και την παρέμβαση του Βουλευτή που οδήγησε στην λήψη των συγκεκριμένων αποφάσεων από την πλευρά του  κ. Ζερβάκη.

Ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε «καταρχήν ασχολούμαι με την κεντρική πολιτική σκηνή , κι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες. Τώρα αν κάποιοι δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αν κάποιοι δηλώνουν αδυναμία συγκροτήσεως ψηφοδελτίου, ας ψάξουν αλλού τον αποδιοπομπαίο τράγο.
Εγώ αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αυτά που θα κριθούν είναι τα πρόσωπα που θα μπορούν να ενώσουν διότι τα κόμματα παίζουν δευτερεύοντα ρόλο στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Άρα εγώ καλώ τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν με βάση την αξιοσύνη, τον προγραμματικό λόγο και βεβαίως όλους αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η επόμενη μέρα και για την περιοχή της Σητείας αλλά και για ολόκληρη την χώρα».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Διαβάστε Ακόμα
Αποχώρησε από την κούρσα ο Γ. Ζερβάκης καταγγέλλοντας το τοξικό κλίμα στη Σητεία! (Video)

Συνολικες προβολες σελιδας