Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Άσπρος καπνός στην υποψηφιότητα του Γιώργου Ζερβάκη για τον δήμο Σητείας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Σητείας μια συνάντηση φίλων - υποστηρικτών του Περιφεριακού συμβούλου κυρίου Γιώργου Ζερβάκη.


Είχε προηγηθεί ένα κείμενο - ψήφισμα απο μερίδα δημοτών με την υπογραφή «Πολίτες εν Δράσει», όπου έκφραζαν την ισχυρή βούληση τους, ώς αναφαίρετο δημοκρατικό μας δικαίωμα, υστέρα από τις δραματικές εξελίξεις του διημέρου 24-25 τρέχοντος μηνός και με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μας για το καλό του Δήμου μας, μακριά από παλαιοκομματισμούς και μισαλλοδοξίες, να στηρίξουμε «λόγω και έργω» την υποψηφιότητα του συμπολίτη και συνδημότη μας Γεωργίου Ν. Ζερβάκη για τη θέση του νέου Δημάρχου, στην περίπτωση που ο ίδιος αυτοβούλως αναθεωρήσει την μετρημένη απόφαση που έλαβε για το καλό και την ηρεμία της κοινωνίας μας.


Να αναφέρουμε ότι ο κύριος Ζερβάκης είχε δηλώσει την απόσυρση του ενδιαφέροντος του  με δήλωση που έκανε την ημέρα της εορτής της Αγίας Αικατερίνης όπου άφησε αιχμές στον κύριο Πλακιωτάκη.

Η συγκεκριμένη κίνηση απόσυρσης άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στην τοπική κοινωνία της Σητείας προκαλώντας αντιδράσεις τόσο απο τους κόλπους της τοπικής Ν.Δ όσο και απο τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του κόμματος, που αντέδρασαν με την στήριξη του Βουλευτή Λασιθίου της Ν.Δ κύριο Γιάννη Πλακιωτάκη στον σημερινό Δήμαρχο κυρίο Θοδωρή Πατεράκη.

Ο κύριος Ζερβάκης μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο της πόλης της Σητείας  http://style100fm.gr/ και στον Ηλία Μεγαγιάννη και εμμέσως εξήγησε ότι διαφαίνεται άσπρος καπνός μετά την συνάντηση και τις απόψεις που διατυπώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης για να αναθεωρηθούν κινήσεις και να βρεθεί δρόμος συνεργασίας για το κοινό καλό

Το ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ επικοινώνησε με τον κύριο Ζερβάκη όπου μας ανέφερε ότι η φλόγα δεν έχει σβήσει, και ότι τα δεδομένα των τελευταίων ημερών του δίδουν την διάθεση να ξεκινήσει με πιο καθαρούς κοινούς δρόμους, επαφές  με τους υπόλοιπους υποψηφίους όπου και θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες συνεργασίας, με κοινό γνώμονα το καλό της πόλης.

Ανέφερε ότι προβληματίζεται για τις συνθήκες του προεκλογικού κλίματος που έχει ανοίξει πολύ νωρίς ενώ τον ανακουφίζει η στήριξη και η φιλική ατμόσφαιρα κατοίκων της πόλης, όπως επίσης και η μετέπειτα ανακοίνωση της τοπικής ΝΟΔΕ για καθαρό δημοτικό αγώνα από όλους τους υποψηφίους χωρίς την στήριξη των πολιτικών κομμάτων.

Πηγή : Sitiakanea.gr

Συνολικες προβολες σελιδας