Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Σε ρυθμούς... Bollywood κινείται η Σητεία (video)

BOLLYWOOD ΧΟΡΟΣΣε ρυθμούς Βollywood βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Σητεία, σε μια ακόμα σημαντική ευκαιρία προβολής της περιοχής.

Αυτή τη φορά ένα πολυμελές Ινδικό κινηματογραφικό συνεργείο ταινιών Bollywood κάνει γυρίσματα εντός και εκτός της πόλης
για τις ανάγκες μιας μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2018. Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία της Ελλάδας.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν αυτές που οδήγησαν το ινδικό κινηματογραφικό συνεργείο στο ανατολικότερο άκρο της Κρήτης για τα γυρίσματα της ταινία «Welcome to mount Olymbos».
Για την συγκεκριμένη παραγωγή είχαν προηγηθεί και κάποιες συζητήσεις με την υπουργό Πολιτισμού κ. Κουντουρά, αλλά και τον βουλευτή Λασιθίου κ, Γιάννη Πλακιωτάκη, όπως ανέφερε στην ΚΡΗΤΗ TV ο παραγωγός της ταινίας, Ραβίν Ντά.
«Οι καιρικές συνθήκες αλλά και η υποστήριξη που βρήκαν τα συνεργία παραγωγής από τους τοπικούς φορείς ήταν αυτό που μας έκανε τελικά να καταλήξουμε στην Σητεία για τα γυρίσματα μας. Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική» αναφέρει ο παραγωγός της ταινίας.
Τέλος, ο Έλληνας υπεύθυνος παραγωγής κ. Άρης Κοντορούχας αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που έπαιξε, για το καλό αποτέλεσμα, η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου σε μια απαιτητική διαδικασία, όπως αυτή των γυρισμάτων μιας ταινίας.

Η υπόθεση της ταινίας
Ακολουθώντας τα σήματα που εκπέμπει ένα κινητό τηλέφωνο, ελληνική και ινδική κυβέρνηση οργανώνουν κοινή επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός κατάσκοπου ο οποίος έχει κάνει ήδη αναγκαστική προσγείωση στο βουνό Όλυμπος.
Μια περιπέτεια με έντονο το στοιχείο της κατασκοπείας εξελίσσεται στην Ελλάδα. Ένα ρομαντικό ειδύλλιο έρχεται να δώσει μια άλλη εξέλιξη στα γεγονότα…

Δείτε το ρεπορτάζ:




(φωτογραφία αρχείου)
Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Τζαβολάκη

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας