Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Η Σητεία κέρδισε τους Σκανδιναβούς

https://www.cretapost.gr/wp-content/uploads/2017/03/SHTEIA-SOYHDOI-TOURISTES-EXO.jpg
Eνισχύει τη θέση του στην Κρήτη το ερχόμενο καλοκαίρι ο τουρ οπερέιτορ Αpollo, που δραστηριοποιείται στις Σκανδιναβικές χώρες, μετατρέποντας το “Sitia Beach” σε ένα από τα κόνσεπτ ξενοδοχεία του με την επωνυμία “Apollo Mondo Selected”.

Αυτό το καλοκαίρι, ήταν ο μοναδικός τουρ οπερέιτορ της Σκανδιναβίας που συνεργάσθηκε με το αεροδρόμιο της Σητείας και εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας του προορισμού, αποφάσισε να ενισχύσει περαιτέρω το προϊόν του στην περιοχή.
“Δεν είμαστε απλώς οι μεγαλύτεροι στην Ελλάδα, αλλά είμαστε και οι πρώτοι”, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Apollo στη Σουηδία, Peter Browall. “Η Σητεία έγινε σύντομα δημοφιλής προορισμός και αναμφίβολα αποτελεί έναν προορισμό που επιθυμούμε να διευρύνουμε, τόνισε. Το Sitia Beach θα λειτουργήσει ως Apollo Mondo Selected hotel τη σεζόν του 2018”.
Ο οργανισμός Apollo επισημαίνει ότι το ξενοδοχείο θα διατηρήσει υψηλά στάνταρ και ανέσεις τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες. Σε όλα τα επιλεγμένα ξενοδοχεία του τουριστικού κολοσσού υπάρχουν εγκαταστάσεις όπως πισίνες, παιδότοποι και όλα είναι σε κοντινή απόσταση από την παραλία.
Υπάρχουν επίσης σχολεία κολύμβησης με δασκάλους που μιλούν σκανδιναβικές γλώσσες. Τα ξενοδοχεία αυτά προσφέρουν ακόμη μαθήματα γιόγκα, προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε γυμναστήριο και δωρεάν wifi ενώ σερβίρουν χυμούς και καφέ από τους χώρους Mondo Coffee.
To εγχείρημα του Apollo σχετικά με τα λεγόμενα “κονσεπτ ξενοδοχείων” με την επωνυμία Apollo Mondo θεωρείται επιτυχημένο, καθώς γεμίζουν γρήγορα, έχουν υψηλούς δείκτες ικανοποίησης και πολλούς επαναλαμβανόμενους επισκέπτες.
Σήμερα, η Apollo λειτουργεί περισσότερα από 70 κόνσεπτ ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς. Οι πτήσεις με την Apollo προς τη Σητεία το καλοκαίρι του 2018 θα αναχωρούν κάθε Κυριακή, με ημερομηνία έναρξης την 13η Μαϊου.
Ο οργανισμός έχει ενισχύσει ξανά στο παρελθόν τη θέση του ως τον μεγαλύτερο τουρ οπερέιτορ στην Κρήτη, μέσω προορισμών όπως ο Μακρυγιαλός και η Ιεράπετρα.
Πηγή : Tornosnews.gr

Συνολικες προβολες σελιδας