Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

"Βράζει" το Λασίθι για τον ΒΟΑΚ - video

ΒΟΑΚΟι δεσμεύσεις Δέδε για τον σχεδιασμό ΒΟΑΚ και στο Λασίθι δεν έπεισαν τους Δημάρχους και φορείς της Ανατολικής Κρήτης, οι οποίοι απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό ζητώντας οριστική λύση στο φλέγον θέμα, το οποίο έχει κάνει άνω κάτω τις τοπικές κοινωνίες.
Στην ίδια επιστολή ζητούν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό πριν την κάθοδό του στην Κρήτη στο πλαίσιο του αναπτυξιακού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και με ανοικτό το ενδεχόμενο δυναμικών κινητοποιήσεων, ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής του αναπτυξιακού συνεδρίου, με τις τελικές αποφάσεις ωστόσο να λαμβάνονται στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου ενημέρωσε την ΠΕΔ Κρήτης σε σχέση με την επιστολή διαμαρτυρίας αλλά και για την κατάφωρη αδικία σε βάρος της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, καθώς η Κρήτη πλέον χωρίζεται σε δύο τμήματα διατηρώντας, όπως σημειώνει το σημαντικό έλλειμμα ανάπτυξης του Λασιθίου που διαμορφώθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Με ψήφισμα της η ΠΕΔ Κρήτης στηρίζει τα αιτήματα του Νομού Λασιθίου, καθώς το αναπτυξιακό έργο αφορά, όπως τόνισαν, όλο το νησί, ενώ συμφωνήθηκε αντιπροσωπεία της ΠΕΔ να δώσει το παρόν στη συνάντηση που αναμένεται να κλειστεί με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη 

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας