Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Γεμάτα θα έρχονται τα αεροπλάνα στη Σητεία ως και τον Οκτώβριο

Θετικά ξεκίνησε και εξελίσσεται για την περιοχή της Σητείας η τουριστική σεζόν. Σημαντικός παράγοντας είναι και η έναρξη από τα μέσα περίπου Μαΐου πτήσεων τσάρτερ από την Σουηδία και την Δανία.

Φέτος στο αεροδρόμιο της Σητείας κάθε Πέμπτη και Κυριακή δύο πτήσεις εβδομαδιαίως από την Δανία και την Σουηδία μεταφέρουν αντίστοιχα κάθε φορά 180 και 140 επισκέπτες, η δε  πληρότητα των αεροπλάνων φτάνει το 100%. Οι πτήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 21 Οκτωβρίου.
https://www.facebook.com/SitiaNea/Αυτήν την περίοδο η συνολική πληρότητα στα συνεργαζόμενα με το συγκεκριμένο γραφείο ξενοδοχεία της περιοχής της Σητείας κυμαίνεται από 80% έως 100%. Η κίνηση θεωρείται καλή. Στην πλειοψηφία τους οι επισκέπτες, εκτός από Σουηδία και Δανία, προέρχονται από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία.
Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, η φετινή σαιζόν για την περιοχή της Σητείας προβλέπεται να κλείσει με θετικό πρόσημο.
«Εμείς θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε την περιοχή μας, τόσο στην Σκανδιναβία, όσο κι αλλού με στόχο να διατηρήσουμε, να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα, αλλά και να ανοίξουμε νέους προορισμούς. Η περιοχή μας δεν είναι τόσο γνωστή ακόμα και χρειάζεται εντατικοποίηση της προσπάθειας για την προβολή της. Αυτό θα κάνουμε κι εμείς», δήλωση στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας