Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Δεν θα πραγματοποιηθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων τις προσεχείς ημέρες

6.30-Α-απορρίμματα
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους Δήμους σε όλη την Ελλάδα, αντιδρώντας στην απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις, αφενός, για την παράταση των συμβάσεων τους πέραν του 24μήνου και, αφετέρου, για την πληρωμή τους.

Απόφαση που απειλεί να «τινάξει» στον αέρα τις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων, που εδώ και χρόνια, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες με συμβασιούχους λόγω της ελλιπούς στελέχωσής τους με μόνιμο προσωπικό.
Ενημερώνουμε λοιπόν τους δημότες, ότι λόγω συμμετοχής των εργαζομένων του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου μας στις κινητοποιήσεις, δε θα πραγματοποιηθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων τις προσεχείς ημέρες.
Συνεπώς ζητάμε από τους δημότες την κατανόηση και τη συνεργασία τους, για να μην υπάρξουν επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και την εικόνα της πόλης, με την αποφυγή απόρριψης των οικιακών απορριμμάτων στους κάδους καθ’ όλη τη διάρκεια της απεργίας .
Ο Δήμος με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζει τη συμπαράστασή του στους συμβασιούχους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας και καλεί την κυβέρνηση να υλοποιήσει άμεσα τις δεσμεύσεις της για τους συμβασιούχους.

Πηγή : Style 100fm

https://www.facebook.com/SitiaNea/

Συνολικες προβολες σελιδας