Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Επαφές της Ένωσης Γονέων Σητείας με διευθυντές των σχολείων

Την πρώτη τους επαφή με διεύθυνση σχολικής μονάδας είχαν χθες οι εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων και Κηδεμόνων Γονέων Σητείας. Είναι η απαρχή στην προσπάθεια της Ένωσης για την καταγραφή των προβλημάτων των σχολείων και την συμβολή στην επίλυσή τους.

Χθες με τον Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Σητείας κ. Γρηγόρη Προϊστάκη συναντήθηκαν η Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κατερίνα Τσούκη και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Μανιάς.
«Ήταν», δήλωσε η κ. Τσούκη, «μια εποικοδομητική συζήτηση στην διάρκεια της οποίας έγινε αναφορά στα προβλήματα και στις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το σχολείο. Μιλήσαμε για τα κτιριακά προβλήματα που είναι χρόνια κι ενώ αναφέρονται κάθε χρόνο από την διεύθυνση του σχολείου, δυστυχώς δεν έχει δοθεί ακόμα λύση.
Υπάρχουν προβλήματα που σταδιακά μπορούν να αντιμετωπιστούν, ενώ άλλα απαιτούν μεγαλύτερη εγρήγορση γιατί τίθεται θέμα ασφάλειας και για τα παιδιά. Το κτίριο που χρησιμοποιείται χρειάζεται οπωσδήποτε κάποια επισκευή και συντηρήσεις, το άλλο που δεν χρησιμοποιείται είναι εκείνο που έχει και τα μεγαλύτερα προβλήματα.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας