Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σητείας ενημέρωσε το Δήμαρχο για τους λόγους της σύστασής της

Με τον Δήμαρχο Σητείας Θόδωρο Πατεράκη συναντήθηκαν χθες τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Σητείας.

Η πρώτη τους συνάντηση έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου σε πολύ καλό κλίμα και πνεύμα συνεργασίας. Οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τον κ. Πατεράκη για τους λόγους σύστασης της, τους στόχους της. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αντίστοιχα τους συνομιλητές του για σχετικά θέματα.
«Υπήρξε εξ αρχής στην συνάντηση», τόνισε στην ΑΝΑΤΟΛΗ μετά την ολοκλήρωσή της η Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κατερίνα Τσούκη, «ένα πολύ καλό κλίμα. Ενημερώσαμε τον Δήμαρχο για τους σκοπούς της Ένωσης, μιλήσαμε για τα θέματα που μπορούμε να συμμετέχουμε, τα αιτήματα που μεταφέρουμε  στο Δήμο, αλλά και σε άλλους φορείς με σκοπό την πιο γρήγορη υλοποίησή τους αναφορικά με τα σχολεία, αλλά και τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών -αθλητικές, πολιτιστικές, μουσικές κλπ. Ενημερωθήκαμε από τον κ. Πατεράκη σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των Σχολικών Επιτροπών και της Επιτροπής Παιδείας, πληροφορηθήκαμε για τον τρόπο που κινείται ένα έργο όταν πρόκειται να υλοποιηθεί σε ό,τι αφορά κτιριακά θέματα ή παρεμβάσεις στο σχολικό περιβάλλον.
Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα. Είναι θετικό και λάβαμε επίσης την διαβεβαίωση από τον κ. Πατεράκη ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην Ένωση ώστε να γίνουν δράσεις που δεν έχουν ξανασυμβεί στη Σητεία μιας και η Ένωση τώρα μπορεί να τις υλοποιήσει».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας