Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήριο Ενωτική Κίνησης Εκαπαιδευτικών ΠΕ Σητείας



Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συναδέλφους μας!»
Με τη στήριξή και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μας ,  στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας «ο Μύσων»
η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. –Ελεύθερα Ψηφοδέλτια αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη με αυτοδυναμία. Το αποτέλεσμα μας γεμίζει ευθύνη αφού μετά από μια θητεία 2 ετών στο τιμόνι του Συλλόγου μας οι συνάδελφοι μας εμπιστεύτηκαν δίνοντάς μας 6 έδρες στον ΔΣ του Συλλόγου 1 αντιπρόσωπο την ελεγκτική επιτροπή και 5 αντιπροσώπους στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ. Η στάση μας  μέσα στα συλλογικά όργανα είναι ξεκάθαρη και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου. Να προασπιζόμαστε τον δημόσιο δωρεάν χαρακτήρα του σχολείου μας και να βγαίνουμε απέναντι σε όποιον καταστρατηγεί το σχολείο ή τους συναδέλφους μας.
Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων σε ένα  ανεξάρτητο  ψηφοδέλτιο χωρίς καμιά αναφορά σε κομματικές παρατάξεις σε κεντρικό επίπεδο δίνει το μήνυμα της πορείας που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι εκπροσωπούν τους συναδέλφους μέσα στα συλλογικά όργανα. Σπάμε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και προχωράμε  μπροστά!
Ψήφισαν: 128   Έγκυρα: 123

ΔΣ
ΔΟΕ
ΑΔΕΔΥ
ΕΕ
Ψήφοι
Ποσοστό
Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ΠΕ
6
1
5
3
96
78.86%
Αγωνιστική Συσπείρωση-ΠΑΜΕ
1
0
1

27
21,14


Με γνώμονα το συμφέρον του δημόσιου σχολείου, του εκπαιδευτικού και με βασικές μας αρχές την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη και τη διεκδίκηση συνεχίζουμε τον αγώνα που χρειάζεται ο κλάδος σε όλα τα επίπεδα με μαζικούς αγώνες, με παρεμβάσεις στον τύπο, με ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν το σχολείο και τους ίδιους.
Στοχεύουμε στην ενότητα του κλάδου μας και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΓΩΝΑ της διεκδίκησης για το δωρεάν δημόσιο σχολείο και τον εκπαιδευτικό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για όλους εσάς που στηρίξατε την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ενότητα του κλάδου μας, για δυναμικούς αγώνες και για την ανατροπή της κατάστασης που βιώνουμε!!!


ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ


ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 

Συνολικες προβολες σελιδας