Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ήθελαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, δύο γυναίκες στην Κρήτη

ΚΟΠΕΛΑ - ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
Την ώρα που η Κρήτη είναι συγκλονισμένη από την υπόθεση αυτοκτονία ενός 17χρονου στο Ρέθυμνο και μίας 36χρονης χθες στο Ηράκλειο, στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου νοσηλεύονται δύο γυναίκες που είχαν βάλει στόχο και εκείνες  να τερματίσουν τη ζωή τους αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Το πρώτο περιστατικό αφορά μία 23χρονη που πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και μεταφέρθηκε επειγόντως την περασμένη Τρίτη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο από όπου όμως και αποφασίστηκε να μεταφερθεί άμεσα , λόγω έλλειψης κλινών , στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Η κατάσταση της υγείας επέβαλλε την διασωλήνωση της και την 24ώρη νοσηλεία της  στην εντατική μονάδα.  Η κατάσταση της υγείας της ωστόσο εξελίχθηκε ομαλά και πλέον η νεαρή κοπέλα με την κατάλληλη αγωγή νοσηλεύεται στην παθολογική.
https://www.facebook.com/SitiaNea/

Στην ίδια κλινική και η αλλοδαπή από την Ιεράπετρα που επιχείρησε για τρίτη φορά να δώσει τέλος στη ζωή της. Την εντόπισε ο σύζυγος της , μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και από εκεί στον Άγιο Νικόλαο με την κατάσταση της υγείας της να είναι αρκετά καλή. Σύμφωνα πάντως με την διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Μαρία Σπινθούρη  και τα δύο περιστατικά με πρωταγωνίστριες γυναίκες υπάρχει θετική εξέλιξη και σύντομα θα δοθούν εξιτήρια.
Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη  

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας