Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΤΕΙΑΣΣας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη, 01/06/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής με εκπροσώπους τον Πρόεδρο ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιο και τον Αναπληρωτή Γραμματέα ΣΟΥΚΙΑ Κωνσταντίνο, με τον Δήμαρχο Σητείας  κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗ  Θεόδωρο, στα γραφεία του Δήμου στην Σητεία.

    Στην συνάντηση που έγινε, ενημερώσαμε τον δήμαρχο για την μεγάλη έλλειψη προσωπικού που υπάρχει σε επίπεδο νομού. Εκτενέστατα συζητήθηκε το πρόβλημα που ανακύπτει στην αστυνόμευση του δήμου λόγω της αύξησης της εδαφικής αρμοδιότητας του Α.Τ. Σητείας μετά την διοικητική υπαγωγή του Α.Σ. Κουτσουρά στο Α.Τ. Ιεράπετρας και την μείωση των οργανικών θέσεων των αστυνομικών υπαλλήλων του Α.Τ. Σητείας. Τέλος, τον πληροφορήσαμε για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο κτίριο όπου στεγάζεται το Α.Τ. Σητείας αλλά και για την πορεία των ενεργειών μετεγκατάστασής του.
    Ο κ. δήμαρχος δήλωσε ότι συμφωνεί με τις θέσεις μας και ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθειά μας για την άμεση ενίσχυση του Νομού μας με αστυνομικό προσωπικό, ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα της λειψανδρίας που μαστίζει της Υπηρεσίες του Νομού μας. Επίσης, μας ενημέρωσε ότι θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες από πλευράς του ενέργειες για την αύξηση των οργανικών θέσεων στο Α.Τ. Σητείας αλλά και μας υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει όσο μπορεί στις διαδικασίες μετεγκατάστασης αυτού σε νέο χώρο.
    Τέλος ευχαριστήσαμε τον κ. Δήμαρχο για την μέχρι τώρα έμπρακτη υποστήριξη του στα προβλήματα των Αστυνομικών του Νομού μας. 


Για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Ν. Λασιθίου
 
Ο  Πρόεδρος

Γεώργιος  Χ.  ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ
Ο  Γενικός Γραμματέας

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

Συνολικες προβολες σελιδας